TA 101 - Bevezetés a TA-ba

‘Te egyáltalán nem értesz engem?!’

Ennek a sóhajnak már sokan emléket állítottak! A másik ember megértése ugyanis egyáltalán nem egyszerű feladat, ahogy ezt a kommunikáció neves kutatói, mint Watzlawick, Bateson vagy Maturana is állítják. „A megértés és a meg nem értés között a félreértés van” – mondta egyszer valaki. Akit érdekel, hogy mindez hogyan történik, min múlik, ki mit tesz hozzá, annak a Bevezetés a tranzakcióanalízisbe című tréning telitalálat lehet. A képzés során példák és gyakorlatok segítségével tekintjük át a TA-modellek gazdag rendszerét, amely egyike a legerőteljesebb, leggyakorlatiasabb kommunikációs és személyiség elméleteknek, amelyet valaha megalkottak.

Kinek  ajánljuk a TA bevezető képzést?

Szakembereknek és laikusoknak, mindazoknak, akik mélyebben szeretnék megérteni az emberi viselkedés, a kapcsolatok és élő rendszerek működésének mozgatóit, és hatásos eszközöket keresnek ezek működtetésére.

A TA bevezető képzés célja

A képzésen gyakorlati példákon és helyzeteken keresztül ismerkedhet meg a TA alapfogalmakkal, ezáltal egy olyan átfogó módszertannal gazdagodhat, amellyel új távlatokat nyithat meg személyes és szakmai fejlődésében.

A TA bevezető képzés témáinak áttekintése

  • A személyiség és a viselkedés mozgatórugói
    • A hatékony kommunikáció
    • Az elhibázott kommunikáció és az egyéni elakadás
    • Fejlődés és változás

Részletes programot itt töltheti le

Bizonyítvány

A TA bevezető program elvégzéséről az Európai Tranzakcióanalízis Szövetség hivatalos bizonyítványát állítjuk ki. Ezt egyben belépőjegyként is használhatja a világon bármely haladó tranzakcióanalízis képzésben, illetve egy hosszabb távú módszerspecifikus képzéshez, amellyel nemzetközileg elismert, képesített tranzakcióanalitikus végzettséget (CTA) szerezhet.

Tréner

Antal Sándor, Provizorikus képző és szupervízor tranzakcióanalitikus (PTSTA-O)

Keretek:

Helyszín: Budapest, 1137. Pozsonyi u. 12.

Időkeretek: 9,00-17,00h

További tréningidőpontok: 2019. szeptember 6-7., 2019. december 13-14.

Részvételi díj: 72.000 Forint+áfa, amely tartalmazza a résztvevői és tréninganyagok díját, a terembérletet, de nem tartalmazza az étkezést. Igény esetén korlátozott számban tudunk áfa-mentes számlát kiállítani.

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az űrlapot vagy hívjon a +36-20-368-7628 telefonszámon.

A jelentkezés a visszaigazolás és a képzési díj befizetésével válik érvényessé.

Helyszín: 1137 Budapest, Pozsonyi u. 12.

 

Jelentkezés a képzésre:

Antal Sándor

Proviz. képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

(PTSTA-O)

+36 1 783 4640

+36 20 368 7628