TA képzés trénerei

Antal Sándor - TA képzés trénerei

Antal Sándor

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és coach vagyok. Több, mint húsz éve dolgozom a fejlesztő szakmában. A szervezeti működés hatékonyságának a fejlesztésével foglalkozom, elsősorban a szervezeti kultúra oldaláról, sokszor dolgozom vezetőkkel és belső tanácsadókkal. Képző és szupervízor tranzakcióanalitikus vagyok szervezeti területen (PTSTA-O, International Transactional Analysis Association); jelenleg a Magyar Tranzakcióanalitikus Egyesület (HATA) elnöke. NLP Master Practitioner (NLPTM) és okleveles coach (European Association for Supervision and Coaching). További szakmai tanulmányaim: változásmenedzsment (Technische Universität, Braunschweig), pszichodráma (Magyar Pszicho­dráma Egyesület), humándiagnosztika (OPQ32, ITO/QW). Feleségemmel és három gyermekemmel élek Budapesten. Hobbim az olvasás és a természetjárás.

 

TA képzés trénerei

Anette Dielmann

Képző és szupervízor tranzakcióanalitukus vagyok szervezeti területen (TSTA-O), okleveles TIFF (c) tanácsadó és üzemgazdász.
A gyakorlati tapasztalataim a szolgáltatás, gazdálkodás és a közigazgatás területéről származnak, valamint KKV-kkal, non-profit politikai szervezetekkel és egyetemekkel való együttműködésből. Több, mint 20 éve önállóan dolgozom, a Busienss Manufaktur tulajdonosa vagyok.
Működési területeim a szervezeti tanácsadás, a coaching, a csapatfejlesztés, a személyzetfejlesztés és a mediáció. Vezetési eszközöket tanítok és vezetőfejlesztéssel foglalkozom. A tanulást lovakkal is támogatom. Vezetők, coachok, tanácsadók képzésével foglalkozom a rendszerszemléletű tranzakcióanalízis segítségével. Képzést és mentorálást kínálok szupervízióban lévő tranzakcióanalitikus oktatók és szupervízorok számára.

TA képzés trénerei

Guseo Rita

PCM® tréner és  Professional Certified Coach (PCC) vagyok. Közgazdász végzettséggel rendelkezem. 12 év multinacionális környezetben szerzett marketinges és vezetői tapasztalat után váltottam és lettem tréner és coach, és 10+ éve lelkesen támogatom egyének, vezetők és csapatok fejlődését. Jelenleg az Insideout Leadership ügyvezetőjeként csapatommal közép-kelet-európai és magyarországi, főleg multinacionális vállalatoknál foglalkozunk vezetőfejlesztéssel. Coaching és pszichológia tanulmányaim során a kommunikáció és az emberi viselkedés megfigyelése, megértése egyfajta szenvedélyemmé lett. Először a tranzakció analízis majd a PCM® (Process Communication Modell) segítségével nyertem egyre mélyebb betekintést abba, hogyan működünk, és miként lehet tartós változást elérni, ha szeretnénk. Személyes utamon a PCM® rengeteget segített abban, hogy jobban megértsem és elfogadjam magamat és másokat, hogy változattani tudjak a – sokszor nem annyira hatékony J – viselkedés mintáimon és jobb kapcsolatokat alakítsak ki szeretteimmel, barátaimmal, ügyfeleimmel. Zseniális módszertan, lenyűgöz, ahogy újból és újból megtapasztalom, hogy tényleg működik.

TA képzés trénerei

Hans-Georg Hauser

Vállalati tanácsadó, akkreditált tréner, képző és szupervízor tranzakcióanalitikus vagyok szervezeti területen (TSTA-O). Az Európai Szupervíziós és Coaching Szövetség képzője és szupervízora. Tanítok a wienerneustadti Gazdasági Főiskolán. A Proweg GmbH alapítója és tulajdonosa vagyok, dolgozom Ausztriában, Németországban és Magyarországon. Gyakorló vezetőként érkeztem a vállalati tanácsadás területére, ahol többek között kultúraváltási folyamatokat vezettem. Rendszeresen képzek vezetőket és tanácsadó szakembereket saját höllesi oktatási központomban. Aktív tagja vagyok a szakma fontos európai és osztrák szövetségeinek, járatos vagyok az NLP, a gestalt-terápia, a rendszerszemlélet és az energikus pszichológia területén. 20 éve élek feleségemmel, Brigitte-vel Bécs közelében. Szeretek olvasni, utazni, a napsütést élvezni.