TA Mesterképzés

TA 404

Kinek ajánljuk a TA Mesterképzést?

 • Akik szakmai munkájuk meghatározó tényezőjeként szeretnék használni a TA-t.
 • Akik szakmai otthont keresnek, ahol rendszeresen reflektálhatnak saját professzionális fejlődésükre.
 • Akik képesített tranzakcióanalitikus nemzetközi bizonyítványt akarnak szerezni.

A Mesterképzésben a tranzakcióanalízis szervezeti alkalmazásának haladó elméletét és gyakorlatát lehet elsajátítani. A részvétel feltétele a három tranzakcióanalitikus képzési év elvégzése (lásd a haladó képzés menüpont alatt), vagy ennek megfelelő óraszámú, az Európai Tranzakcióanalitikus Egyesület (EATA) által elismert képzési folyamat igazolása.

A mesterképzés 6 másfél napos workshopból áll. A workshopok keretében az első napon megismerkedünk az újabb tranzakcióanalitikus elméletekkel, a második napon pedig részben az elmélet segítségével esetmegbeszélések, egyéni és csoportos szupervízió keretében dolgozzuk fel a résztvevők szakmai helyzeteit.

A Mesterképzés keretet ad a nemzetközi képesített tranzakcióanalitikus vizsgára (CTA-vizsga) való felkészüléshez. A részvételnek azonban nem feltétele, hogy valaki vizsgára készüljön. EATA képzési szerződésben lévőknek a hatból négy workshopon kötelező a részvétel.

TA Mesterképzés időpontok és témák 2024-25-ben:

 • 2024. október 7-8. – Emberkép és etikai alapelvek
 • 2024. november 4-5. – Az énállapot-modellek továbbfejlődése és alkalmazási gyakorlata
 • 2024. december 2-3. – Kapcsolatiság és relational TA
 • 2025. február 3-4. – A kontextussal való munka gyakorlata
 • 2025. március 3-4. – A változás dilemmái
 • 2023. április 7-8. – Eszközök és módszerek a szervezet kontextusában

A másfél napos workshopok az első napon 16:00-19:00 óráig, a második napon 9:00-16:00 óráig tartanak. Ez workshoponként 9 órát jelent (3 óra haladó elmélet és és 6 óra csoportos szupervízió) jelent, az EATA által elismert igazolást alkalmanként, ill. a  a teljes képzési évről (54 óra) állítjuk ki. Aki a teljes folyamatra jelentkezik, két egyéni szupervíziós alkalom keretében az 1. és a 2., ill. az 5. és a 6. műhely között helyzetmeghatározást és értékelést végez, melynek díj a képzési díj részét képezi. A tanúsítvány kiállításának feltétele két esetbemutatás a folyamat során. A képzés keretében igénybe vett egyéni szupervízióról külön igazolást állítunk ki.

A TA Mesterképzés egyes alkalmaira külön is lehet jelentkezni.

Részvételi díj: a teljes folyamatra egyéni jelentkezés esetén nettó 540.000.- forint, céges jelentkezés esetén nettó 630.000.- forint. Az egyes workshopokra külön is lehet jelentkezni, ennek díja nettó 99.000.- forint/workshop egyéni, 130.000.- forint/workshop céges jelentkezés esetén. Jelentkezés legkésőbb a workshop időpontja előtt két héttel lehetséges. Áfa-mentes számlát korlátozott számban a jelentkezés és fizetés sorrendjében tudunk kiállítani. A program/workshop lemondása esetén fizetendő költségek: a program/workshop kezdete előtt több mint 30 nappal a jelentkező a teljes díj 25%-át; a program/workshop kezdete előtt 29-15 nappal a teljes díj 50%-át; a program/workshop kezdete előtt 14 vagy annál kevesebb nappal a teljes díjat tartozik megfizetni. Július 30-ig történő jelentkezés esetén a képzési díjból 10 % early bird kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezési feltételek

A három éves haladó tranzakcióanalízis képzés elvégzése, vagy ennek megfelelő óraszámú, az EATA által elismert TA-képzés igazolása. Munkatapasztalat és a tanultak gyakorlati alkalmazásának lehetősége. Elvégzett tranzakcióanalízis alapképzés (TA 101), pszichikus egészség, előzetes tájékozódó beszélgetés a kurzus vezetőjével.

Helyszín: 1084 Budapest, Fecske u. 38. (A létszám fényében ez változhat.)

Jelentkezés

  Képzés, amire jelentkezem (kötelező)

  Antal Sándor

  Képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

  (TSTA-O)

  +36 1 783 4640

  +36 20 368 7628