TA Mesterképzés

TA 404

Kinek ajánljuk a TA Mesterképzést?

  • Akik szakmai munkájuk meghatározó tényezőjeként szeretnék használni a TA-t.
  • Akik képesített tranzakcióanalitikus nemzetközi bizonyítványt akarnak szerezni.

A Mesterképzésben a tranzakcióanalízis szervezeti alkalmazásának haladó elméletét és gyakorlatát lehet elsajátítani. A részvétel feltétele a három tranzakcióanalitikus képzési év elvégzése (lásd a haladó képzés menüpont alatt), vagy ennek megfelelő óraszámú, az Európai Tranzakcióanalitikus Egyesület (EATA) által elismert képzési folyamat igazolása.

A mesterképzés 6 másfél napos workshopból áll. A workshopok keretében az első napon megismerkedünk az újabb tranzakcióanalitikus elméletekkel, a második napon pedig részben az elmélet segítségével esetmegbeszélések, egyéni és csoportos szupervízió keretében dolgozzuk fel a résztvevők szakmai helyzeteit.

A Mesterképzés keretet ad a nemzetközi képesített tranzakcióanalitikus vizsgára (CTA-vizsga) való felkészüléshez. A részvételnek azonban nem feltétele, hogy valaki vizsgára készüljön. Képzési szerződésben lévőknek a hatból négy workshopon kötelező a részvétel.

TA Mesterképzés időpontok 2021-ben:

  • január 25-26. Input: Szerződéskötés bizonytalan terepen
  • március 22-23. Input: Kapcsolati szükségletek és formák
  • május 17-18. Input: résztvevői igények alapján
  • szeptember 6-7. Input: Kulturális sorskönyvek, kulturális Szülői
  • október 18-19. Input: Pszichodinamika és TA-gyakorlat
  • december 6-7. Input: résztvevői igények alapján

A workshopok az első napon 16:00-19:00 óráig, a második napon 9:00-16:00 óráig tartanak. Ez workshoponként 9 óra haladó elméletet jelent, az EATA által elismert igazolást alkalmanként, ill. a  a teljes képzési évről (54 óra) állítjuk ki.

A TA Mesterképzés egyes alkalmaira külön is lehet jelentkezni.

Részvételi díj: a teljes folyamatra egyéni jelentkezés esetén nettó 390.000.- forint, céges jelentkezés esetén nettó 450.000.- forint. Az egyes workshopokra külön is lehet jelentkezni, ennek díja nettó 60.000.- forint/workshop egyéni, 75.000.- forint/workshop céges jelentkezés esetén. Áfa-mentes számlát korlátozott számban a jelentkezés és fizetés sorrendjében tudunk kiállítani.

Jelentkezési feltételek

A három éves haladó tranzakcióanalízis képzés elvégzése, vagy ennek megfelelő óraszámú, az EATA által elismert TA-képzés igazolása. Munkatapasztalat és a tanultak gyakorlati alkalmazásának lehetősége. Elvégzett tranzakcióanalízis alapképzés (TA 101), pszichikus egészség, előzetes tájékozódó beszélgetés a kurzus vezetőjével.

Helyszín: 1084 Budapest, Fecske u. 38. (A létszám fényében ez változhat.)

Jelentkezés

Antal Sándor

Proviz. képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

(PTSTA-O)

+36 1 783 4640

+36 20 368 7628