TA 101 - Bevezetés a TA-ba

‘Te egyáltalán nem értesz engem?!’

Ennek a sóhajnak már sokan emléket állítottak! A másik ember megértése ugyanis egyáltalán nem egyszerű feladat, ahogy ezt a kommunikáció neves kutatói, mint Watzlawick, Bateson vagy Maturana is állítják. „A megértés és a meg nem értés között a félreértés van” – mondta egyszer valaki. Akit érdekel, hogy mindez hogyan történik, min múlik, ki mit tesz hozzá, annak a Bevezetés a tranzakcióanalízisbe című tréning telitalálat lehet. A képzés során példák és gyakorlatok segítségével tekintjük át a TA-modellek gazdag rendszerét, amely az egyik legerőteljesebb, leggyakorlatiasabb kommunikációs és személyiség elmélet, amelyet valaha megalkottak.

Kinek  ajánljuk a TA bevezető képzést?

Szakembereknek és laikusoknak, mindazoknak, akik mélyebben szeretnék megérteni az emberi viselkedés, a kapcsolatok és élő rendszerek működésének mozgatóit, és hatásos eszközöket keresnek ezek működtetésére.

A TA bevezető képzés célja

A képzésen gyakorlati példákon és helyzeteken keresztül ismerkedsz meg a TA alapfogalmakkal, ezáltal egy olyan átfogó módszertannal gazdagodhatsz, amellyel új távlatokat nyithatsz meg személyes és szakmai fejlődésedben.

Ha elvégzed a TA bevezető képzést

  • Feltárod a személyiség és a viselkedés legfontosabb mozgatórugóit
  • Megismered a hatékony kommunikáció tényezőit
  • Azonosítod az elhibázott kommunikáció okait beleértve a néhány tipikus egyéni elakadásodat
  • Kidolgozod a személyes fejlődésed erőforrásait és a kívánt változások feltételeit

Részletes programot itt töltheted le

Bizonyítvány

A TA bevezető program elvégzéséről az Európai Tranzakcióanalízis Szövetség hivatalos bizonyítványát állítjuk ki. Ezt egyben belépőjegyként is használhatod a világon bármely haladó tranzakcióanalízis képzésben, illetve egy hosszabb távú módszerspecifikus képzéshez, amellyel nemzetközileg elismert, képesített tranzakcióanalitikus végzettséget (CTA) szerezhetsz.

Tréner

Antal Sándor, Provizorikus képző és szupervízor tranzakcióanalitikus (PTSTA-O)

Keretek:

Helyszín: A kétnapost teremtréning Budapesten a 13. kerületben Pozsonyi u. 12. szám alatt zajlik. Az online-tréning részleteiről itt tájékozódhatsz.

Időkeretek: 9,00-17,00h

További teremtréning időpontok: 2020. október 30-31., és november 27-28.

Részvételi díj: 72.000 Forint+áfa, amely tartalmazza a résztvevői és tréninganyagok díját, a terembérletet, de nem tartalmazza az étkezést. Igény esetén korlátozott számban tudunk áfa-mentes számlát kiállítani. Kérjük a jelentkezéskor ezt az igényt jelezni.

 

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az űrlapot vagy hívj a +36-20-368-7628 telefonszámon.

A jelentkezés a visszaigazolás és a képzési díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezéssel automatikusan elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

 

A tréning helyszíne: 1137. Budapest, Pozsonyi út 12.

Jelentkezés a képzésre:

A képzésre történő jelentkezéssel Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Antal Sándor

Proviz. képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

(PTSTA-O)

+36 1 783 4640

+36 20 368 7628