Bevezetés a tranzakcióanalízisbe. TA 101

A legtöbb ember vágyik arra az érzésre, hogy az életét egésznek és egészségesnek élje meg. A tranzakcióanalízis vezérfonal és munkamódszer ahhoz, hogy az ember a zsákutcáit megvizsgálja, figyelmét az eddig kihasználatlan esélyeire, meg nem élt lehetőségeire irányítsa. A TA azoknak szól, akik kedvet éreznek a változtatáshoz, hogy életüket ismét összhangba hozzák személyes lényegükkel és ezt összekapcsolják a külső körülményekkel.

Kinek  ajánljuk a TA bevezető programot?

Szakembereknek és laikusoknak, mindazoknak, akik mélyebben szeretnék megérteni az emberi viselkedés, a kapcsolatok és élő rendszerek működésének mozgatóit, és hatásos eszközöket keresnek ezek működtetésére.

A TA bevezető program célja

A programon gyakorlati példákon és helyzeteken keresztül ismerkedsz meg a TA alapfogalmakkal, ezáltal egy olyan átfogó módszertannal gazdagodhatsz, amellyel új távlatokat nyithatsz meg személyes és szakmai fejlődésedben.

Ha elvégzed a TA bevezető programot

 • Feltárod a személyiség és a viselkedés legfontosabb mozgatórugóit
 • Megismered a hatékony kommunikáció tényezőit
 • Azonosítod az elhibázott kommunikáció okait beleértve a néhány tipikus egyéni elakadásodat
 • Kidolgozod a személyes fejlődésed erőforrásait és a kívánt változások feltételeit

Részletes programot itt töltheted le

Tanúsítvány

A TA bevezető program elvégzéséről az Európai Tranzakcióanalízis Szövetség hivatalos igazolását állítjuk ki. Ezt egyben belépőjegyként is használhatod a világon bármely haladó tranzakcióanalízis képzésben, illetve egy hosszabb távú módszerspecifikus képzéshez, amellyel nemzetközileg elismert, képesített tranzakcióanalitikus végzettséget (CTA) szerezhetsz.

Tréner

Antal Sándor, Képző és szupervízor tranzakcióanalitikus (TSTA-O)

Keretek:

Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös utca 9.

Időkeretek: 9,00-17,00 h

További teremtréning időpontok: 2024. szeptember 6-7., november 29-30.

Online időpontok: klikk ide!

Részvételi díj: 138.000 Forint+áfa, amely tartalmazza a résztvevői anyagok díját, a terembérletet, de nem tartalmazza az étkezést. Igény esetén korlátozott számban tudunk áfa-mentes számlát kiállítani. Kérjük a jelentkezéskor ezt az igényt jelezni.

A program lemondása esetén fizetendő költségek: a program kezdete előtt több mint 30 nappal a jelentkező a teljes díj 25%-át; a program kezdete előtt 29-15 nappal a teljes díj 50%-át; a program kezdete előtt 14 vagy annál kevesebb nappal a teljes díjat tartozik megfizetni.

 

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az űrlapot vagy hívj a +36-20-368-7628 telefonszámon.

A jelentkezés a visszaigazolás és a képzési díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezéssel automatikusan elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

A program lemondása esetén fizetendő költségek: a program kezdete előtt több mint 30 nappal a jelentkező a teljes díj 25%-át; a program kezdete előtt 29-15 nappal a teljes díj 50%-át; a program kezdete előtt 14 vagy annál kevesebb nappal a teljes díjat tartozik megfizetni.

 

A tréning helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös utca 9.

 

Jelentkezés a képzésre:

  Képzés, amire jelentkezem (kötelező)

  A képzésre történő jelentkezéssel Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

  Antal Sándor

  Képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

  (TSTA-O)

  +36 1 783 4640

  +36 20 368 7628