Miért érdemes a mi képzésünket választani?

Miért érdemes a mi TA-képzésünket választani?

  • A képzés teljes terjedelme rendelkezik a Nemzetközi- és Európai Tranzakcióanalitikus Egyesületek akkreditációjával. A tranzakcióanalitikus szolgáltatás és képzés szigorú nemzetközi normák által szabályozott.
  • Módszerspecifikus képzésként az alkalmazási lehetőségek széles spektrumát kínáljuk (tanácsadás, tréning, coaching, vezetés, szervezetfejlesztés, HRM stb.)
  • Térképet adunk a gondolkodáshoz: modellek gazdag tárházát lehet megismerni, amelyek segítik a szakember tájékozódását a sokszor bonyolult környezetben, és közös nyelvet biztosítanak a tapasztalatok és kérdések megfogalmazásához.
  • Konkrét és gyakorlatias eszközöket lehet elsajátítani, amelyek lehetővé teszi a beavatkozást az egyes ember szintjén, a kapcsolatokban és rendszer-szinten egyaránt oly módon, hogy közben figyelünk a hatékonysági (eredményesség) és a humanisztikus (értékrend) szempontokra is.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevők személyes kontextusát a képzés menetébe integráljuk. Nem mindegy, hogy valaki egy globális vállalatban dolgozik, vagy saját családi vállalkozását működteti, esetleg egy non-profit szervezet tagjaként keresi kenyerét.
  • A szakmai fejlesztés ürügyén lehetőséget kínálunk a személyes fejlődésre, a meglévő erőforrások működtetésére, a fejlődési területek azonosítására és új kompetenciák kiépítésére. A képzésünk keretében nemcsak modelleket és eszközöket lehet megtanulni, hanem egy szilárd értékrenden alapuló belső stabilitást is el lehet sajátítani, ami egy etikus és professzionális szakmai hozzáállást tesz lehetővé.
  • Több, mint húsz éves szakmai tapasztalat teszi hitelessé, hogy a tréninget, coachingot, szervezetfejlesztést nemcsak tanítjuk, hanem magunk is műveljük: jól ismerjük az örömöket, bosszúságokat, sikereket, kudarcokat.
  • A képzők szigorú nemzetközi akkreditációja, az EATA képzési-és vizsgakézikönyv által megfogalmazott szakmai szempontok és az etikai normák védelmet biztosítanak a résztvevőnek ahhoz, hogy személyében és szakmaiságában fejlődjön, erőforrásait kibontakoztassa, autonómiáját fejlessze.
  • A képzésünk résztvevői egyéni szupervíziót is kérhetnek, amelynek keretében saját gyakorlati tapasztalataikból tanulhatnak meg jobban és gyorsabban tanulni; valamint elsajátíthatják a tapasztalati tanulást, melyet még mélyebb szakmai hozzáértésként tudnak később felhasználni. Az itt kapott szupervíziós órákról az Európai Tranzakcióanalízis Szövetség által elismert igazolást állítunk ki, amelyet TA-képzési szupervízióként számolhat el képesített tranzakciónanalitikus (CTA) vizsgájához.[/learn_more]

Keretek, érdeklődés, jelentkezés: antal.sandor@szervezetita.hu

Vissza a haladó szakemberképzésekhez: TA 303

Antal Sándor

Képző és szupervizor tranzakcióanalitikus

(TSTA-O)

+36 1 783 4640

+36 20 368 7628